Papatyaa_ Dolaptan çıkardığım anne sütünü benmari usulü ile ısıtıp bebeğime verdim ama yarısı daha duruyor onu da 1- 2 saat en fazla 2:30 saat sonra verebilir miyim. O zamana kadar bozulur mu 😓
karabocuk Papatyaa_ malesef olmaz artik dökmen lazim tabi tekrar dolaba koymayacaksaniz oda sicakliginda 3 saat durur diye biliyorum
Masal61 Papatyaa_ sağdığın süt dışarda 3 saat durur. Dolapta 3 gün buzlukta 3 ay. Isıttığın süt dışarda 1 saat durur. Ben ısıtıp veriyorum eğer o an içmiyorsa hemen dolaba geri koyuyorum
Papatyaa_ Aysgllylcn evet canım bir kere ısıtılıyor onu biliyorum ama kalan süt kendi sıcaklığı ile 1-2 saat sonra verilebilir mi?
Papatyaseverr Aysgllylcn yo ben 2 kere ısıtıyorum bazen ısıtmak zaten ılıtmak bozulmadığı sürece sıkıntı yok tadı ve kokusuna bakıp
Aysgllylcn Papatyaa_ dışarda dolaba koymadan 3 saat bekletebilirsin canım benmari usulü ama bidakine tahmini içeceğe kadar koy vitamini gitmesin sütün yazık olmasın ☺️
Papatyaa_ Masal61 ısıttıktan sonraiçmezse hemen mı dolaba koyuyorsun ama öyle olmaz diyorlar :/ gaz yaparmış çocuğa bide anne sütü zehirlenmesi olurmuş
Papatyaseverr Papatyaa_ anne sütü normal süt gibi şekerli bir tada sahip eğer bozulmuş yada bozulmaya durmuşsa kokusu ve tadı kötü oluyor nasıl tarif etsem ki sütün tadı biraz ekşiyor gibi oluyor bozuk süt gibi