vildanoe Bebeğim 3 aylık 3 gündür sürekli alt dudağını emiyor bunun nedeni ne olabilir yaşayan var mı?
Zelisblt vildanoe emzik tutuyor mu, bnm kızım uyuyorken emziği ağzından çıkınca emzik yerine alt dudağını emiyordu 🌼
Canada10 vildanoe benim Kızım anne karnında daha emerdi alt dudağını ultrasonda görürdük hep doğdu yine emerdi şuan 9 aylık arada uyurken hala emer ☺️
vildanoe Oglumteksebebim bilmiyorum şimdiye kadar doktor birşey demedi birdaha ki kontrolde sorayım :/
vildanoe Zelisblt evet emzik tutuyor aslında alt dudağını emmeye başlayınca emzik vermek istiyorum ama kabul etmiyor 😕
_milena vildanoe Gayet normal canım. Benim kuzum parmaklarını emiyordu. Doktor alt dudağını emer hatta morartır bile gayet normal demişti
Annebalisi Ben ortaokula giderken bile yapardım bunu 🤦🏻♀️ Bi sorunum yoktu ama siz yinede doktorunuza sorun isterseniz.
D92 vildanoe bizimki de beş aylık o da yapıyor bence damak kaşıma yöntemi doğal olarak. komik oluyor öyleuyken ses falan da çıkarıyor ııııııı ııı diye :)
Eymenkuzey vildanoe karşısında yemek yiyorsaniz sizi taklit etmeye çalışıyor burda bir hanımefendi demişti banada benim bebeğinde yapıyordu o doktora sormustu kendı bebeği için doktor demis