minikoglumm Selam kızlar göğüs ucum fena halde kızarık ve yara gibi bebeğim emdikçe acıyor kullanıp memnun kaldığınız kremler varsa yazarsanız sevinirim lansinoh ve garmastan çok etki etmedi açıkçası farkı önerilere açığım
esrdrbs minikoglumm benmde cok fenaydi göğüs pedi kullaniyosanz kullanmayin bnce karbonatli su yapiodm
acimavi minikoglumm ben bir kaç tane lansinoh bitirdim, en son yara olduğunda evde krem yoktu, tahinin üstündeki yağdan sürdüm göğüs yarama, geçiş o geçiş. Aklınızda bulunsun bana çok fayda etti.
minikoglumm Lidya-t önceden düşünmüyordum almak ama şimdi gerçekten işe yariyorsa bu kadar almak gerek
Annebalisi Ben hiç krem kullanmadım çok şükür hemşire emzirmeden ve sağmadan kendi sütünü sür göğsüne demişti sanırım onun faydası oldu.
Hlal minikoglumm evet canm düşün mastit olmusdum o göğsümün acisini geçirdi kendime geldim maf olmsdum yaa aylardır bilseydim basdan alirdm o kremi cekmezdim acıları☺️☺️
Hlal O göğüs acisindan neler çektim yaaa ateş içindeydim göğsüm sürekli yara oluyodu kızımı emziremiyodum agliodum sagamiyodum acıdan yaa öğünler geldi aklıma 😒😒
Betlgkce minikoglumm ben çok çektim iki ay kanadı resmen gasmastan lansinoh incia hepsini kullandım karabasotu suyu deneyin biraz olsun geçirmişti en son çare gümüş kapakları aldım bir haftada geçti yaralarım acısı dindi boşa kremlere para yatiracagima en baştan kapakları alsaymisom keske
Aryamomm Canim avent kalkan ve madecassol denemeni oneririrm. Benim çok kötü yarıktı emzirirken ağlıyodum şükür geçti