Pinarrr kizlar ogluma doktor asist ve klamer verdi yalnız ne kadar doz veriliyor mesela klamerin şırıngasi var kiloya goremi veriyoruz ah kafam sormayi unuttum oglum çok aglayinca hemen ciktim odadan soramadim
DesorLiviya Pinarrr biz klameri geçen ay kullandık kilosuna göre veriyorsun Canm banada çok gibi gelmişti ama doktorumuzda eczacida ayni şeyi söyleyince kullandık bi sıkıntı olmadı çok şükür
Sher Pinarrr internetten herhangi bir eczane numarası alıp yada ilaçları aldığınız eczaneyi arayıp sorabilirsiniz yada hastaneyi arayıp doktorunuza sorun en güvenilir bu olur 🌸
Pinarrr [bilinmeyen] yok canım ya eczaneye ugrayamadim annemi gonderdim oda sormamış sor diye de tembihlemistim ama ne o sormuş nede eczacı söylemiş 🙄
Ays-nn Pinarrr yok hayır doktor o şekilde dedi bize 6 aylık oğlum öyle verdim ben 1 hafta zaten tadı o kadar kötü ki umarım içer 😢
Pinarrr DesorLiviya peki canim çok teşekkür ederim yani 3 aylikken vermiştim ama simdi baktimda çok oluyor acaba fazla olmazmi diye düşündüm mesela 11 kilo şuan o kadar verecem o zaman dimi?