Mucizebebegim Kahvaltı da ne veriyorsunuz mesela ?? Ben daha kahvaltıya geçmedim yogurt meyve cicibebe bazense çorba veriyorum
Melek5 Mucizebebegim bizde 5 aylik olduk meyve puresi yogurt veriyorum başka ne verebilirim bilmiyorum burda beklim bende 😘
Aslancikk Mucizebebegim ıhlamur demliyorum ılık ılık veriyorum.yumurta sarısı ev yapımı labne bir tanede ev yapımı cicibebe
Ayse1989 Biz yeni 6 aylık olduk nohut tanesi kadar yumurta sarısı bir çaykaşıgı pekmez bir çay kaşığı labne veriyorum.
Mucizebebegim Ayse1989 karıştırmadan mi veriyorsunuz pekmezi yumurtayı falan birde en fazla bir çay kasigimi verilmeli
Mucizebebegim Ikrazumra19 bir ara patates verdim ogurdu hiç sevmedi sebzeyi havucu falan cam rendede rendelesem yer mi acaba o şekil mi vermeliyim
Neshuldem123 Brokoli, havuç, patates. Süt alerjisi var. Ben direk bir ay sonra sebzelerden başlatacm zaten tadımlık veriliyor.
Mucizebebegim Neshuldem123 brokoli aklıma geldi ama gaz yapar diye düşündüm karnabahar brokoli çok gaz yapiyor
Ikrazumra19 Mucizebebegim hayir canim olur asil ek gida sebze ile baslanir sen meyve vermissin tabi sebze yemez havucu hasliycaksin eziceksin icine biraz zeytin yagi koyup vericeksin sonra kabak hasliycaksin ezip oyle vericeksin
Mucizebebegim Ikrazumra19 aslında yiyor tukurmuyor ama severek yemiyor meyveyi falan çok güzel yiyor yoğurdu cicibebeyle güzelce yiyor
Ikrazumra19 Mucizebebegim bebe biskuvisini siz yapin daha saglikli hazirlar cok sekerli bobreklerini yorarsiniz bir de yogurdu sade verin daha faydali olur
Mucizebebegim Ikrazumra19 sade hiç biseyi severek yemiyor ekşi geliyo sanırım ağzıni yüzünü buzuyor szinki yiyor mu
Ikrazumra19 Mucizebebegim evet ben daha hic cicibebe falan yedirmedim 2 yasindan biri 5.bucuk aylik digeri