BugraCan27 7.ayımıza girmek üzereyiz hanımlar artık kendi yatağına alıştırmak istiyorum ve napmam gerekiyor akşamları yatırıyorum ama gece yanıma alıyorum tekrar yatağında yatmak istemiyor nasıl bi yol izlemem gerekiyor önerilerinizi bekliyorum ???
Mutluluk BugraCan27 oğlum kolikti ve geceleri hiç düzenli uykumuz yoktu onun için yanımda yatiriyodum geceleri beşikten almak zor geliyodu Ama şimdi yaşına girdi hala yanımda yatıyor beşiğinde koyunca uyanıyor umarım bende akistirabilirim
Sdnrruznn BugraCan27 Ben 4 aylıkken ayırdım şöyle yaptım oda yaptım bebeğime birde küçük sepet beşik almıştım gündüz büyük beşikte odasında gece de yanımızda sepet beşikte yatırdım 15-20 gün böyle devam ettirdim sonrasında geceleri de büyük beşiğinde odasında yatırdım alıştı
Zeynepomer96 BugraCan27 gündüz uykularından başlayın odasında uyumaya alışsın gece uyandığında kendi odanıza almayın uyumasa bile odasından çıkarmayın böyle böyle 5 aylıkken ayırdım odasını ben
kuzum54 Mutluluk benimde öyle gerçekten nasıl alıştıracagim . Eşim içerde ben yatakodasında yatıyorum. beşiğinde yatmıyor maalesef evde sus gibi duruyor
BugraCan27 Sdnrruznn bizde de vardı sallanan ama sağolsun ilk doğduğun beri yatmadı bende verdim birine Zeynepomer96 inşallah alışır ya deniycem Defne-bebek gündüz uykusu çok kısa zaten 15 dk
Defne-bebek @BugraCan27 canım odasında oyun oynayın ve altını her aldığınızda orda alın zaten etrafı izliyorlar yani önceliğiniz odasını tanıması olsun sonra gündüz uykularında da mutlaka orda uyutun
Atelci Odasında zaman geçirn bol bol alışsın bide imkanın varsa ilk 1hafta onun odasında sende yat güvende hisseder ama o yatağında sen yerde veya koltuk falan varsa odasında