Ezgimhm Merhaba benim bebeğim 8 Ay 6 günlük ek gıda veremiyorum verdiğim zaman boguluyor küçük parçalarla veriyor eziyorum ama hemen boguluyor neden acaba 3 tane dişleri var suan ben de yiyemiyor diye sadece mama veriyorum bi de 2 kere bogulmustu
Bihter34 Ezgimhm boğuluyor madem neden pütürlü vermekte ısrar ediyorsun ki. Çek bılandıra ver. Bende blendıra çekip veriyorum. Korku çekmektense zahmet çek. Bide boğazından almışsın sulu yap biraz öyle çek bılendıra yedir
nur-nr_123 Ezgimhm ezerek verdim cnm bn sadece oğlum 7.5 aylık verdiğim herşeyi rahat yiyor hatta yavaş yavş blw bile veriyorum sende öyle yap ez ilk zmnkar öğürür gibi yapar sen ona ağzında bişi varmış gibi çiğne o seni taklit eder zmnla alışır
Arhim Bacım sımdı sana cocuk bogulmasın blender yap derim burda bana blender yapmayo tabsıye etme derler. Ama ben blender yapıyorum kızımda cok boguluyordu ve bir kez Allah korudj kotu oldu baya. Cok sukur kg suguzel
Ezgimhm nur-nr_123 öyle de yaptım hatta mama sandalyesin de yanımız da oturuyor hem ona yedirmeye çalışıyorum hem de babası yerken taklid ediyor ama aynı
Tugbadrsn Ezgimhm Ah be gülim sorma bende aynı dertten müzdaribim benim oğlum 10 aylık olacak hala pütürlüde boğuluyor Öğürüyo çok zorlanıyorum cidden çorbaları çok iyi içiyor ekmekli ama kıyma tavuk sert pütürlü yiyemiyor
Ezgimhm espalp baya bildiğimiz boğulma oluyor bogazinda kalıyor bir kere boguldu morardı eşim çıkardı bogazindan
espalp Ezgimhm 😳 çok geçmiş olsun. Doktor nasıl bi yorum yapıyor gerçekten merak ettim çok özür dilerim soruyorum böyle ama 🙏🏻
Ezgimhm espalp bu pandemi dönemi diye hiç götürmedik valla. Ben de pes etmeden yediriyorum su içiyorum hemen arkasından hemen yutsun diye :/
Ezgimhm VelardaEdiz evet doğru aslında ben de korkudan çocuğa hep mama yediriyorum zaten emmiyor beni bırakmıştı
VelardaEdiz Ezgimhm benimkide emmiyor mama artı ek gıda herşeyi püre yiyor ama olsun yesinde er yada geç öğrencek diyorum
Ezgimhm Tugbadrsn evet ben de çorba falan yediriyorum ekmek doğrayıp yoğurtla ekmek falan veriyorum bizimki de öyle gerçekten ama nedendir bilmem kaynanam falan pütürlü şeyler yedirdiği zaman yiyor pilav falan ben de sorun var galiba :))