Sebat321 Merhaba arkadaşlar 5 buçuk aylık oğlum var. 6 aylık olmak üzereyiz . Bu aralar çok sıkılıyor. Yürütec ,hoppala , vb ne gibi bir şey önerirsiniz ? Yürüteç için kötü yorumlar okudum etkilendim açıkçası 😢
Giraysmom20 Sebat321 yürüteci erkek bebek için tavsiye etmem testisleri açısından ama onun dışında tüm bebeklerde balerin yürüme sendromuna(parmak ucunda yürüme) sebebi olabiliyor sizin kararınız oyuncaklara gelecek olursak hala favorimiz oyun halısı çünkü etrafında dönmeye bayılıyor halının dışına çıkıp halıyı kendine çekip oyuncakları yakalamaya kalkıyor yürüyen oyuncaklar tekerlekli oyuncakları çok seviyor sesli kitaplardan çok hoşlanıyor müzikli şeyler ilgisini çekiyor bizim oğlanın
Kizimmmmm Sebat321 5 ay 25 günlük kızım. Aktivite masası aldık bu akşam. Eğitici köpekciğin kiz kardeşini çok seviyor kızım. Oyun halisini çok seviyor. Renkli halkaları çok seviyor.
Meftunbade Yürüteç kullanıyoruz çok seviyor zaten fazla durmuyor üstünde ben bulaşık yıkarken veya yemek yaparken koyuyorum herkes kötü yorum yapmış olabilir ama hepimiz yurutecle büyümedik mi ne varsa eskilerde var bence