goksukus Esin4006 evet canım siyah kaka da yaptı. Bugün öğleden beri yapmamıştı gece yarısı peş peşe bezleri doldurdu. Rahatladım. Kakasıyla mutlu olmak 💛
duygukoc goksukus bugün doğum yaptığına göre hastanede olman lazım hemşirelere doktora sorsan bence daha iyi canım onlar kontrolünü yapıyordur çünkü
goksukus duygukoc çıkardılar canım hastaneden. Evdeyiz. Çok şükür az önce yaptı. Hastaneden bir ebeye ulaştık normal olduğunu söyledi ama anne yüreği işte noldu acaba diyoruz 🙂
Gizemsydr goksukus yapar canım bi kaç kere siyah kaka yapcak sonra masallah hiç durmadan altlarına yapiyolar zaten ;)
goksukus Emzirmeyi nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar. Bugün sürekli emmek istedi. 🙂🙂 1,5-2 saati geçirmeden istediğin zaman ver dediler. Sütü nasıl çoğaltırız 🙂
bitanem123 goksukus bebeğin emiyorsa emdikçe sütün çoğalır inşallah az gelıyo dıye uzulme onun mıdesi çok küçük şuan.bide bebek uyudukça uyumaya calıs alarm kur 2 2bucuk saatte bır emzır.. Hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah
Meriwa goksukus sütünüz emzirdikçe çoğalır canm süt içme bebekde gaz yapar aklında olsun bol bol su içiyorjm ben sık sık emzir 2 saati geçirme sarılık olmasın cnm
ElaAfra goksukus sık sık emzirerek gece emzirmek sütü daha hızlı çoğaltır bir de mutlaka gün aşırı sıcak duşla masaj yap göğüslerine en önemlisi o kanallar açılsın iyice :) humana anne çayı da kullanabilirsin ben bu şekilde çoğalttım su da iç tabi kii bol bol ♥️ benim kızım 42 günlük hala memede :) keyfini çıkar sadece
goksukus yakupcan çok garip geldi böyle olması. Gece emzirdim annem baktı 1 saat o bakarken hiç uyanmadı ben odama geçip yattım. Sonra biraz annem uyudu ben başındayken 10 dk uyusa 10 dk emmek istedi. Kokudan mı anlıyor ki 😇
yakupcan goksukus anneyle uykusu daha sık bölünüyo ama sizle daha huzurlu daha mutli olur elbet dinlenin baskasi varken ama baska zaman beraber uyumak en iyisi