KereMini1 Merhaba hanimlar oglum 1 yasina girmek uzere yurumeyw basladi desteksiz kalkiyor baya yuruyor. Ayakkabi almak istoyoeum ama olctum 11 cm. Kac numara ayakkabi almam gerek? Ne kadar surede bir ayak numarasi degisiyor? Markaya gore numarada degisiklik oluyor mu?
duygukoc KereMini1 emin olmamakla birlikte 18 diye biliyorum ben kesin öğrenmek için bi googlede araştırın bence
Sarisey KereMini1 bebegim 10 aylik ayagini olctum 10 cm. 19 numara aldim ben bi sure giysin diye. 18-19 olması gerekiyor diye biliyorum
Gulfem_1605 KereMini1 bence deneyerek alin mesela kizimin ayaklari tombis ve kisa 18 numara uzunlugu oluyordu ama cok dar geliyordu hep mevcut olan özel ayakkabilarin genişlerinden siparis ettiler ayakkabi magazalarinda. Suanda 16 aylik kiş icin bot aldim 20 numara
cocomelon KereMini1 kızıma ilk adım 10 aylıkken 19 numara Aldım 11 buçuk aylık 20 numaraya geçtik şimdi 14 aylık 21 numara giyiyor riske atmayın deneyin 19 veya 20 rahatlıkla olur
KereMini1 duygukoc deneyerek almali ama magzalara giresimde yok ya internetten alayim diyorum. Google baktim bi gorselde 19 diyo biyerde 20 biyerde 18
Annebalisi İlk adım ayakkabılarının özellikle denenmesi gerekiyo benim oğluma 20 numara küçük geldi 21 aldık 1 yaşında mağazada çalışan bayan 1,5 yaşındakilere genelde 21 verdiklerini söyledi çocuktan çocuğa değişiyo yani.
shmsevval Elimde Nike ilk adım ayakkabısı var satabilirim bebeğim hiç giyemedi ayağına küçük almışız. Kutusunu attığım için geri de iade almıyor mağaza 🙃🙃
KereMini1 shmsevval olmazsa diye endise ettim simdj magazada deneyip almak daha dogru olcak sanirim :)
Tortilla_ Bu postu açtığınız İyi oldu bende merak ediyordum. Ayrıca birşey sorabilir miyim? Erken yürürse ayakkabı almak şart mı? Ben Bir yerde 1 yaşından sonra alınmalı diye okumuştum
Tortilla_ Annebalisi 10 aylık yürüdü diyelim almalıyım o zaman. Şimdi ev patiği aldım sadece. 6 ay 16 günlük
MinikCilek cocomelon evet bende 19 aldım ilk adımı sonra 20 aldım diğerlerini hep 16 aylık kızım bakıyoruz azcık ucunda pay var hala 20 suan
MinikCilek KereMini1 19 giyer canım genelde istersen cm olarak ölç gittiğin yerde ona göre alırsın 🙏🏻