Edakk Yürütec alıcam ama sizler ne zaman icine koydunuz aceba 5 aylık olcaz ne zaman uygun olur sizce ablam 5 buçuk aylıkken dedi ama
Elifffyvz- Edakk kendini dik tutabiliyo mu bebeğiniz.5 buçuk ay biraz erken geldi bana ama daha tecrübeli anneler daha doğru şeyler söyleyecektr üstte kalsın da.bnm kızım 8 buçuk aylık daha 10 gündr falan koyuyorum ara ara
Ruyos Edakk 4.5 aylıkken az az koydum 5.5 aylık şimdi dört dönüyor bence herkesin bebeğine göre siz daha iyi bilirsiniz bebeğinizi
Giraysmom20 Edakk doktorumuz erkek bebeklerde 7.5 ay kız bebeklerde 7 ay demişti ama koymamanız daha sağlıklı illa koyacağım diyorsanız bu aylarda koymanız omurga gelişimi açısından en doğru olanı demişti
Edakk Elifffyvz- çevremde herkes öyle koymuş baya dik duruyo sürekli gezmek istiyo kucakta kollarım koptu artık evet ben 6 ay gibi düşünüyorum
Deletedmom14 5 aylıkken koymaya başladım, çünkü 2 aylıktan beri dimdik basıyor ayaklarının üzerine. Yürüteçe de oturmuyor zaten hep ayakta .15 dk kadar durunca alıyorum, huysuz bi bebegim var .zaman geçirmek için iyi oluyor .
Dn123 Edakk 5 aylık çocuk tahminimce oturamıyordur. Oturmaya başlamadan yürütmeye çalışmayın bence. Ayrıca 1 yaşın altındaki bebekler yürümek için zorlamamalı. Ayrıca yürüteç ayakların ucuna bastırıyor. Bebeğiniz küçük olduğu için parmak uçlarına basmaya alışabilir. Benim bebeğim 11 aylık olacak almadım da koymuyorum da bence sizin için hem erken hem de zararlı
Edakk Dn123 benim bütün yeğenlerim kuzenlerim vs kullandı hiç birinde bi problem yok çevremde ki insanlarda da yok bence tehlikeli değildir
Dn123 Edakk orasına ben karışmam tabi siz bilirsiniz benim bebeğinde kucak delisi doğduğundan beri ben çok bunaldigimda mama sandalyesine koyup etrafında koşuyorum eğleniyor 😀😀