Yeldaikra güzel anneler bana yardımcı olur musunuz ilk bebeğim ve sütüm az ne yapsam çoğalır? ne tüketmem lazımsa bilgi verir mısınız? bol su içiyorum faydası olmuyor gibi
duygukoc Yeldaikra bol su süt ve süt ürünleri balık et meyve yeşillik bulgur pilavı özellikle bende emziriyorum ilk bebeğim 26 günlük hergün 2 tanr meyveli kefir içiyorum sütümde maşallah var
bitanem123 Yeldaikra sürekli emzirerek, uyku artı bol bol su kuruyemiş tüket bide onum dısında bende cok denedim ama bunlar daha çok işimi gördü ve sütüm yok deme hiçbir zaman bol bol ten teması aa dese emzir sürekli
Masal61 FitAlive T Mommy Bitkisel Karışık Anne Çayı Trendyoldan bakın. Eylül Öztürk paylaşmış bayağı işe yarıyormuş
Evooiboo Herkes de farklı etki ediyormuş ama ben dereotunu tüketerek çok faydasını gördüm Günde iki kere bi tutam direk yiyin limon da sıkabilirsiniz yada sevmiyorsanız yoğurtla karıştırın pekmezi sulandırıp içmek de arttırıyormuş çok önerildi dene derim
Zerr Yeldaikra Dere otu havuç hiç olmadı aktardan hayıt tohumu bi de bol bol uyu dinlen bebeğin uyurken