cagladuru Merhabalar annişler benim kızım 5 aylık yeni oldu . gecen hafta cuma gunu bi tatsiz bir olay yasadim sütüm kesildi. Annem de dahil olmak uzere bu cocuga mama verme emzir emzirdikce gelir diyolar ama cocugum acliktan olecek resmen. 5 aylik kontrolune gittik 300 gr vermis ben ne yapabilirim sütümün artması ıcin acaba ?
Miniminianne cagladuru ben her şeyi denedim sadece milkplus bende biraz işe yaradı. Elmalı olanı tavsiye ederim üzümlü içilecek gibi değil tadı kokusu çok daha ağır elmalıya göre. Altı gün boyunca bir sabah bir akşam içip bırakıyorsunuz ben de etki göstermişti
domatesim cagladuru emzirme kampı yapın 🤸🏻♀️ 😎 Allh razı olsun bunu tavsiye eden arkadaştan burada duydum okudum yaptım Gerçekten güzel 👍🏻
melissrn Bol su,tahin,gaz sorununz yok ise yeşil soğan,bide özel çaylar var e ebebekte satılan moms tea bana çok iyi geldi,bide marketlerde satılan maltana benim işime çok yaradı👍🏻👍🏻
Srpege Sadece 2şey 1) bol su iç 2) sütünü 2saate bir sağ 15dk sol 15dk sağ Sonra arttığını göreceksin inşallah 🙏🏼
melissrn cagladuru armutlu ve ananaslı olanı tercih ediyorum bide enerji içecekli olanı var aman dikkat et alma onu😬😁
Pressannesi 1 su bardağı su ve 1 tatlı kaşığı çörek otu kaynatın ve ağzını kapatın 15 dk dinlendir iç sadece 15 dk sonra sütun artacak çörek otu ölüm harici herşeye faydalıdır peygamber efendimizin hadisi dene ve gerçekten işe yarıyor emin ol ve günde 3 litre su ❤️
Cansurella cagladuru canımmıtlaka günde 3 adet hurma ye arkasından bol su ben 6 litre su iciyorum nasıl ictigmi bilmiorum ama 1.5 litrelik sise hep yanımda bittikce su iciyorum dere otu da cok iyi bunları ye 🤗 allahında izni ile olur m etme
cagladuru Cansurella ben su cok iciyodum ama cok degisik artik bu sicaklarda icemiyorum ayrica bol bol dereotu yiyorum yok gelmiyor sutum ya .s ama hurmayi deneyecegim