Minikcivciv20 kizim 5 ay24 günlük bugn ilk kez konuştu cok duygulandım vede mutlu oldm (anne deseydi daha mutlu olurdm haha 🤭) olsn yinede mutluyum sizlerle paylaşmak istedim sizin bebisler nzmn konuşmaya basladi
Ruyos Minikcivciv20 maşallah nasıl soyledi heceleyerek mi geçen benim kızımda ba ba dedi bugünde net yüzüme baktı açıkca anne dedi çok güzel bir şey ya
Yerfistigininannesi Minikcivciv20 benimde kızım beş buçuk aylıkken baba bebe ba ba ba demeye başladı bazen de ses cikarmadan dudaklarını oynataran babba diyo eşim çok duygulaniyo😅😅
Minikcivciv20 Giraysmom20 ne guzel anne demis bizimkisi baba dedi o kadr evde konuşturuyorm anne die ama anne dedikçe o baba diyo cimcime 😁😄
Minikcivciv20 Ruyos aynn cnm sabah ba ba ba dedi aksama doğru net baba yi duydum arada de de dio heceleyrk ama anne yok 😊😃
Giraysmom20 Minikcivciv20 bizimki evde hep anneyle kaldı erkek çocuğu anneye düşkün olur derler babaya gidiyor babadan bana gelirken kahkahalar atıyor cilveleniyor 😂 ondan herhalde önce anne dedi