Danone Kızlar ağır olmayan ama şık gözüken kullanışlı olan emzik askısı/zinciri önerisi istiyorum var mı böyle memnun olduğunuz ?
Papatyaa_ Danone canım bana bi kutu bu linkteki markadan heidye geldi. iÇinde zıbın battaniye emzik askısı vs vardı sadece emzik askısını kullanıyorum şimdilik ve çok ama çok memnunum fiyatı da uygunmuş şimdi baktım markasından denemeni tavsiye ederim :) not, bebeğim kız 🙋🏻♀️ Sizin bebeğiniz erkekse çeşitleri illaki vardır sitede çok ciciler bi bakın derim :) https://www.cigit.com.tr/bebek-emzik-tutmaci-23cm-lila-cicek
Tubau Danone wee’ nin emzik askılarını öneririm ben aldım ve memnunum. 🙂 bebeğim daha 1,5 aylık öyle uzun da değil hafif ve ayıcıklı hoş bi görüntüsü var 😍🧸
Danone Papatyaa_ bu marka aklımdaydı kıyafet bakarken denk gelmişti beğenmiş olmana sevindim hemen tekrar bakacağım teşekkür ederim🤗
Danone littleprincemom oioi indirimini kaçırdım o kadar vermekte istemiyorum şimdi. Ama alternatif bulamazsam ona yönelicem mecbur. Teşekkür ederim♥️
Danone Kusannesi oradakileri beğenmedim sanki ya tam içime sinmedi canım o yüzden sormak istedim. Teşekkür ederim 🧡
Papatyaa_ Danone evet canım kumaş Alarjik söz konusu olmaz 17tl miş ben Çok beğendim ekstradan birtane daha alacağım aynısından :) 2 - 3 günde bir gece bebe sabunu ile yıkıyorum bu sebeple eskitebilirim 🙈 Hem ince hem hafif hem şirin :)
Papatyaa_ TalentedMom benim bebeğimin daha yeni 40ı çıktı canım ve kız bebek olduğu için biraz çıtıpıtı diyeceğim şu bize tam geldi boyu :) ben e-bebek hastasıyım bu model göremedim hiç çizgili vardı naylonumsu ya da papatya desenli.. benim kullandığım yüzde yüz pamuk kuması. Ama tabi haklısınız bebekten bebeğe değişir boy ve kilosuna bağlı :)
Uveecim Ben kidfulun askılarını kullanıyorum. Bitkisel boya kullanılmış, çok yumuşacık. Bibs emzikle aynı renk aldım ben çokda minnoş duruyor ☺️