Miine Sarisey canim sana tavsiyem alt açma bezini ters çevir naylon poseti köy altına açık bırak öyle yapar sende alirsin yavaş yavaş dökmeden ,sonta acıtır canım , bn poşetle almistim ama zorlanmistim bir anne bana boyle dedi keşke bunu yapsaydim
eylulcyln Miine ama emin olun o idrarda çıkan sonuç %100 doğru çıkmayabilir. Çünkü steril olması gerek alınan idrarın dışardan her hangi bi temas olmamalı ki doğru sonuç alınsın
eylulcyln Sarisey rica ederim. Aklınızda olsun böyle durumlarda korkmak yerine yarar zarar açısından tartın olayı. Birde herkesn her dediğine takılmamak gerek. Sonuçta her işlem herkeste aynı şekilde acı verecek diye bi durum yok.cocuk biraz anlayacak düzeyde olunca tepki verip ağlamasından kaynaklı o denilenler. Ama ne mutlu ki bebişler olayın farkında değiller. O yüzden korkulacak bi durum yok. Çok Geçmiş olsun.
Miine eylulcyln orası öyle tabiki ama genelde posetle alıyorlar bantlayip yapıyorlar, sonta takıldığını hiç duymadım bebislerde
eylulcyln Miine ah neler yapılmak zorunda kalınıyo bebişlere bi bilseniz. Ama onların iyiliği için hep. Hiç birine gerek kalmasa keşke hepsi daima iyi olsa🙏