Nisa_Nur Kızlar kızım daha 10 günlük ve kabız oldu, sürekli ıkınıyor ıkınıyor ağlıyor, cani çok yanıyor önerisi olan varsa lütfen yazsın dün biraz kakasini yaptı bugün hiç yapmadı öneri lütfen dayanamıyorum kızımın aglamasina:(
cilekreceli Nisa_Nur canım benim benim ki de 4 günden beri kabızdı. Anneme sordum. Sabunu çekirdek sekli gibi kes dedi. Zeytinyağı sür ben poposuna sok dedi. Ve deligine masaj yapmamı söyledi. 10 Saniye geçmeden ıkına ıkına kakaları çıkardı çok yoğundu kakası. Yap mutlaka. 2 bez dolusu kaka yaptı 2 dakika icinde. Çok rahatladı yüzü güldü 4 aylık bebegim. Mutlaka yap canım. Sabun kakayla cıkıyo zaten.tıkalı yeri açıyor sabun. Yaparsan yaz buraya. Haber et
Betl_dfn Nisa_Nur zeytin yağıyla poposuna msj yap oda iyi geliyor bende büyüklerin sözüne uydum sabun kullandım kızıma enfeksiyon oldu oyüzden böyle şeylere karşıyım yine sizin kararınız ama en iyisi zararsızı zeytin yağıyla masaj yapmak
Elifderen Nisa_Nur zeytın yağı bir çay kaşığı verin ben mama kullandığımız için veriyorum bir sorun yasamadık çok şükür
Ggs Nisa_Nur kabız olduğuna emin misin gaz olmasın o 🙄 hem sakin öyle sabundur zeytinyagidir 10 günlük çocuğa yapma öyle şeyler yarardan çok zarar çekersin
Elifderen Nisa_Nur ben verdim veriyorum da 29 günlüğüz bir kere deneyim bakın bagırsagı çalıştıracakmı sizinkinin yine yapamazsa dr gitmeniz gerekir lavman yapılır
2annee Nisa_Nur bence 10 günlük bebege sabun fln vermeyn sakın zeytinyagıyla karnına sırtına masaj yapım ve emziriyorsanız eger bol bol kayısı hoşafı için bol bol su tüketin hurma yiyin sütünüzden ona geçsin
Betl_dfn Nisa_Nur bu yöntem bebeğin kabızlığını geçiren bişey değil sadece zorlanıp dışarı atamadığı kakayı daha yumuşak zorlanmadan yapmasına yardımcı olur ayrıca bebekler her gün kakasını yapıcak diye Bişey yok bazen 3 günde bir yaparlar hemen kabızlığaı yormayın derim gazda olabilir siz sırtına karnına masaj uygulayın sık sık
Ggs Nisa_Nur hepsini çıkartmıyor benimkide öyleydi bence sen en iyisi probiyotik kullan biraz rahatlarsın ayrıca zentinyagi incebagirsakta tamamen emilen bir besin kalınbagirsaga geçmiyor ondan medet ummayin