AybeK Kızım 9 aylık ve her süpürge açmam da çok korkuyo kucağımdan inmiyo yere bıraktığım an kıyameti koparıyo. Sürekli yerde olduğu için hergün süpürüyorum ama tam bi eziyet. Kızımı nasıl alıştırabilirim ?
prenses3509 AybeK benım kızımda blendır supurge sac kurutma makınası hepsinden korkardı şimdi oynayarak kucagımda onada dokundurarak alıştırdım birde gülerek ve göbek atarak yapın benın kızım bu şekilde alıstı artık korkmuyor🤗
Minikimmm AybeK ben oyun oynayarak yani normal.muzik açtığımızda oynayıp nananananan diye söylenir süpürgeyi de açınca nananan diyip dans ediyoruz cici cici diye dokundurmaya calisdiryom
Hafsas AybeK bnm kiz 3 aylikdan beri korkuyor bi care bulamadm yanmda yapmaya calisiom agliya agliya supuruom
AybeK Hafsas Kip hirasu ya ben de oynatarak süpürüyorum ama bişey farketmedi malesef yine de ağlıyo. Dediğiniz gibi kucağımda ağlayarak süpürüyoruz
Kip Benim kizda çok korkardi 18 aylikken alışmaya başladı kucağıma alıp supurdum hem supurdum hem anlattım şimdi o süpürgenin üzerine oturuyor araba gibi sürüyor