ElifAda2508 Doğumdan sonra iştahı kesilen var mı ya. Ben hiç yemek yiyemiyorum canım hiç istemiyor emziriyorım bide. Artık gözlerim kararmaya başlıyo. Ama hiçbir şey yemek içimden gelmiyo 🙄 Olan var mı böyle neler yapıyorsunuz iştah için ?
Filizz66 ElifAda2508 hamilelikte o kadar çok yedim ki miğdem çok genişledi maalesef hep aç hissediyorum kendimi 😒
Merve_hiranur ElifAda2508 bende oyleydım ve halada oyleyım yavaş yavaş acılıyor ama iştahım 1 bucum ay olucak dogum yapalı
ElifAda2508 Filizz66 Bende baya yedim 15 kilo aldım ama zaten zayıf biriydim 59,5 kiloydum doğuma girdiğimde bu gün 41 günlük olduk hiç yiyemiyorum 😩
Filizz66 ElifAda2508 normalde vücudum hiç kilo almaz be kadar ne yersem yetim ama hamileliğimde o kadar çok yeyip virüs nedeniyle yattım ki 26 kilo aldım günde 5 öğün yemek artı meyve falan yerdim gerisini siz düşünün
ElifAda2508 Filizz66 Oov evet baya almışsınız. Ben de çok iştahlıydım ama şimdi gidince birde emzirince kiloda verdim baya. İlaç isticem dr dam 😩
Filizz66 ElifAda2508 valla hala yerinde iştahım sadece 13 kilo verdim geri kalan bütün kilolarımda duruyor