papatyasevdalisiii 2.5 aylık bi oğlum var ayaklarıyla kendini kafasını kaldırıp duruyor bende bi gün tam oturur pozisyon olmadan arkasına yastık koyup destekledim 5 dakka falan bi doktordan duymuşdum iye die bişeyin olmadığını sölemişdi ne kadar doğru sizce?
tosbikannesiii papatyasevdalisiii 2.5 aylık bebek oturtulur mu o kendini bilmez bide 5 dakika lütfen bir daha yapmayın olur mu omuriliklerine Zarar verirsinşz Allah esirgesin 😔
Pelin55 papatyasevdalisiii cok cok erken ya oturtmayin omurgasina zarar verirsiniz hangi doktor iyi diyor 🤷♀️ kiii bu aylarfa bebeklerin dikkatini cok.fazla ceken hareketlilik oluyor bebeginizin davranisi cok.normal oturmakistedigi icin yapmiyor bunu
Marinedeniz papatyasevdalisiii vala bnm bebegim 5 ay 5 gunluk ben bile oturtmaya korkuyorum 6. Ayi bekliyorim
TalentedMom papatyasevdalisiii hiç bir doktor 2,5 aylıkken oturttun demez yanlış duymuşsundur belki 5,5 aylıkken çok yavaş kucağınızda bir kaç dk diyebilir o bile çok erken Allah korusun bel kemiği kırılır
Muhammedd23 TalentedMom 5 aylıkken çocuklar desteksiz bile oturmayabaslayabilir. Şahsen büyük oğlum 5 aylıkken rahatlıkla kalkıp oturuyordu ke dini düşmeden duruyordu.daha geçen gün forumdada küçük oğlum icindeara sıra oturtup kucağınıza mutku edebilirsiniz diyordu
Muhammedd23 papatyasevdalisiii kendi baskarina oturamazkar ama sizin destegubizle az az oturabilir ler
Ela21 papatyasevdalisiii Cok erken allah korusun omurgasina zarar verir bidaha yapmayin 4 aydan sonra arkasina destekle kisa sureli oturabilir
serenittyyy papatyasevdalisiii benim kızımda 3 aylık kafasını kaldırıyor resmen oturmak için mücadele veriyor anca yastığını yükseltiyorum beli ağrır diye oturtmadım zaten ayıda gelmedi