Mervea
[bilinmeyen] ilk vericekseniz buharda haşlayıp ezin içine bir kaç damla zeytin yağı damlatıp verin ben çorbalarına koyuyorum
YazCilegi
[bilinmeyen] İlk zamanlar vızt vızt bir iki kez blendırdan geçirdim. Brokoli cok haslanmaması gerekiyor. Ezilmesi için baya yumusaması lazım. Ben patates havuç brokoli buharda pişirip püre kıvamında corba yapıyorum. Şimdi yeni yeni eline vermeye basladım
Papatyam
YazCilegi kaç aylık bebeğin iz .
Mervecicekli
[bilinmeyen] çorbasını yapabilirsin süper bir tat ben bile çok seviyorum çorbasını
Musmus
[bilinmeyen] benim oğlum pirasayi çok seviyor corbasina bi parça brokoli atiyorum çok lezzetli oluyor 😊
Alyask
[bilinmeyen] bız 6 aylığız dr sordum verme erken demıstı bende bıdaha vermedım 1 kez vermıstım haşlayıp blendrdan gecırıp corbasına katmıstım
Tlyyldz
[bilinmeyen] haşlayıp küçük küçük parçalara bölüp önüne koyuyorum kendi yiyor ☺️ Ama ilk zamanlar da mercimek çorbasına atıyordum öyle de veriyordum.Siz ilk verecekseniz haşlayıp püre kıvamına getirip zeytinyağıyla verebilirsiniz ☺️
Papatyam
[bilinmeyen] kızım 7 ay 4 günlük
Brokoli
Havuç
Patates
Arpacık soğan
Sarımsak
Kemik suyu
Bi tencereye hepsini koydum üstünü geçene kadar su koydum .kaynattım . Blender yaptım. Tabağa koyup üzerine az da zeytinyağı ekleyip yedirdi m. 🙋♀️
YazCilegi