Mom053 Arkadaşlar merhaba, 1 ay önce attığım buzluktan çıkardığım sütü bebeğim içmiyor 1 hafta sonra işe başlıycam başına gelen var mı nasıl bir çözüm buldunuz 😭😭
Elifdoruk0103 Mom053 bende buzlukta süt biriktiriyorum 20 gün sonra işe başlicam bende merak ettim burda bekliyiyim umarım olmaz 🙅♀️
Ceydakoruc Mom053 benim kızımda aynı dolaptan çıkarttığım donmuş sütleri asla içmiyor, zorlandığım zamanda biberonu bidaha asla kabul etmiyo🤷🏻♀️
1anne30 Mom053 benim oğlumda icmemisti canim,, iki aylıkken sahip dolaba koymaya başlamıştım ara ara vermeye basladigimda ikinci üçüncü içmesinde reddetmeye basladi..ve daha asla dondurdugum sütlerden içmedi.. nerdeyse bir sürü süt çöpe atmak zorunda kaldim
Kucukanne06 Mom053 tam tamına 20 dolu poşet süt dolaba attim sağdım ama 2 ay kadar sonra cıkardığımda bebeğim hiç bir şekilde içmedi biberonla denedim onu da içmedi kokusunu tadını beğenmedi sanırım resmen acı bir tadı vardı sütün neyse dedik belki 6 aylıkken mama felan verirken katarım içine veririm o şekilde dedim onu da yemedi bende hepsini çöpe atmak zorunda kaldım malesef 😔
Mom053 Elifdoruk0103 işe başlamadan önce deneyin ben bugün denemek için yaptım korktuğum başıma geldi 🤦♀️🤦♀️
attbianne Mom053 bazı anne sutlerinde sabunsu koku olustugunu duymuştum bazı bebekler iciyomus bazıları icmiyomus bunun için cezvede cizirdayacak kadar isittiklarini biliyorum ama dondurucuya atmadan önce mi yapıyorlardı sonrami emin degilim
attbianne attbianne yani dondurucuya girmeden mi yapılıyor yoksa eridikten sonra mı yapılıyor onu bilmiyorum ama çözüm oluyor diye okumuştum face grubunda
hypatia Mom053 merhaba, instagramda semra abbasoğlu var kendisi emzirme danışmanı. Sağolsun benim sorularıma hep döndü, kendisine bir yazın bunu mutlaka önerisi olacaktır.