A05072020 Kızlar bebeğim yaklaşık 1 aydır kakasini hep 4 5 günde yapiyo bakıyorum kimisinin düzene girmiş hergün yapiyomus acaba bizimkide düzene girermi yoksa böyle mi devam eder başına gelen varmı
VerAvci A05072020 benim bebeğimde 2 aylık dün geceden beri büyük tuvaletini yapamadı umarım kabız olmamıştır 🤦🏼♀️ Bende 4 gözle yapmasını bekliyorum. Ne kadar süre yapmazsa tuvaletini doktora götürmek gerekiyor bilgisi olan var Mı
Kuzumveben A05072020 kabizlik varsa goturun bi doktora bide kakayi cikarirken normal mi yoksa zorlanarak mi yapiyor kaka normal mi kati mi
burcuu26 VerAvci benimde bebegim iki aylik iki gundur yapmiyoe normalde gunde 4 defa kesin yapardı anne sutu aliyor sadece sizinki ne ile besleniyor sadece anne sutu alan bebek 5 gun yapmazsa goturmek lazimmis
VerAvci A05072020 sürekli emziriyorum , bazen gün içinde sütüm yetmeyince mama veriyorum , oda 2 kere
VerAvci burcuu26 benimki şükür az önce yaptı, ben 5 gün 10 gün bekletemem çocuk mahvolur, bugün yapmasaydı yarın doktora götürecektim , ben emziriyorum gün içinde de sütüm yetmezse mama takviyesi yapıyorum 1 yada 2 kez mama veriyorum
A05072020 Kuzumveben 4 gün önce az az kaka yaptı ama nornalde civik olurdu bu yaptiklari macun seklindeydi
VerAvci A05072020 onu da düşündüm ama her zamankinden farklı birşey de yemedim çok dikkat ediyorum yediklerime emzirdiğim için , allahtan biraz önce yaptı da bende rahatladım 😁