sizdenbiri34 Kızlar bebegimin kaydını nasıl değiştirebilirim kendi kaydımı yeni taşıdığımız yerde ki sağlık ocağına aldim fakat bebegiminki geçmemiş aşımız geliyor yapmazlar diye hemen almam gerekiyor hiç bilgi vermediler 😣
Morcivert061 sizdenbiri34 aşı gibi şeylerde yapıyorlar zorunlu oldugu için. Ben e nabız dan değiştirdim. Hangi sağlık ocaına kaydını alıcaksan ordan işaretle camım
Humeyra1 sizdenbiri34 canim bende değiştirdim. Sadece kendi hesabimdan degistirmistim e nabizdan. Bebegiminki de kendiliginden gecmis
_tospikannesi sizdenbiri34 2 sene oldu evleneli benim hala annemgilin oradaki saglık ocagında canm. Değiştireceğimi söylemiştim eger buradan memnunsan degıstırmeyedebilirsin dediler işime geldi cünkü evimin oldugu yerdeki saglık ocagı biraz uzak eşim çalışıyor aşı zamanı denk gelmez zorlanırım diye değiştirmedim annemlerin oradaki annemgile col yakın aşı zamanlarında anneme gittim 2 dakıka götürdüm geldim
sizdenbiri34 Morcivert061 kendi kaydımı e nabız dan aldim ama bebegiminkini ordan yapabiliyor muyum yani nasil yapabilirim
Gokcedurusmomm Ben sağlık ocağına gittm hrm aşısını yaptırıp hemde kaydını aldırdım hemen hemşire otomatik alıyor zaten. sizdenbiri34
Morcivert061 sizdenbiri34 e nabız girin e yukarıda çocuklarım var cocuk işareti var oraya basın ama kendinizi alınca bebegınızıde almos oluyorsunuz die biliyorum
sizdenbiri34 Gokcedurusmomm hadii ya bana biz burdan yapamıyoruz e devletten yapıcaksın dedi e devlette aratıyorum ama asla öyle bişey yazmıyor 🤔
sizdenbiri34 Morcivert061 ebe senin kaydın var ama bebeğinki öteki yerde görünüyor dedi çok değişik bişey bende hiç anlamadim
Mom084 sizdenbiri34 nereye tasicsksaniz oraya gidip başvuru yapmanız lazım biz öyle yaptık yeni scildi diye çok sıra vardı 1 haftada alındık