Istanbul Selam kizlar ben bikac aydır bu yöntemlerle kendimi iyileştirmeye cabaliyorum. Çok buyuk etkileri oldu bu konularla ilgilenen anneler varbmi sizler neler yapiyorsunuz?
Zelisblt Istanbul bnde uyumadan önce derin uyku, dinlenme, geçmişten kurtulma meditasyonları dinliyorum. Özellikle mistik yol favorim 🙋♀️
Koalammm Istanbul bende mistik yol diye bir sayfa var YouTube da karı koca ilgileniyorlar bu işle onların meditasyonlarini açıyorum özellikle uyumak için 😐 Ama çok büyük bir zaman harcamak gerek iglesmeyi tam sağlayabilmek için
Istanbul Koalammm ben oldukca fazla zaman harciyorum sesli kitaplari dinleyerek bi ara gunde bir kitap okuyordum artık okumadigim denemedigim yontem kaldi mi diye merak ediyorum hatta
Zelisblt Istanbul vla canım katettiğim tek şey saçma düşüncelere girmeden hemen uyuduğum ve daha derin ve huzurlu bi uyku uyumak oluyor. Huzurlu uyku uyuyunca da güne güzl başlıyorsun tabi, Bn seviyorum 😊
Koalammm Istanbul Barış Muslu’yu da takip edin oyleyse. Neuroformat tekniğiyle geçmişte yaşanan travmaların beyinde bıraktığı kötü duyguları bilinçaltından temizletiyor bu teknikle
Istanbul Koalammm takip ediyorum bi tane kitabini da okudum tekniklerine zaman ayirmak lazim henuz yapamadim belki ilerde tekrar denerim.
Koalammm Istanbul kesinlikle öyle bende zorlanıyorum kesin seminerine gideceğim daha iyi anlamak için 🙈