Tuugbbaaa Kızlar cici bebe bebek biskuvisine kacinci ayda baslanmali veya siz kacinci ayda basladiniz?
Melindaninannesi Tuugbbaaa benim bebeğim de küçük ama 1 yasindan önce şekerli şeyler onermiyorlar hele ki cici bebe. Onun yerine evde pekmez kullanarak bebe bisküvileri yapabilirsiniz ben öyle yapmayı planlıyorum 🤗
Mom9 Tuugbbaaa 13aylık hiç vermedim hazırını. Kendiniz yapabilirsiniz ben bi kaç kere yaptım kızım pek sevmedi o yüzden vermiyorum
Sevgilimmm Tuugbbaaa cici bebe yerine hipp.marka alın en azından o daha iyidir. İçinde şeker yok diye biliyorum. Afiyetle yesin bebiş🥰
Serrzeyy Tuugbbaaa ebebegin hamm die bebek biskuvisi var keci boynuzu pekmezli ve keci sutuyle yapiliyor biz onu kullanmistik 6 aylikken kahvaltilarda falan veriyodum seviyordu tabi artii 1bucuk yasindayiz ve baya oldu birakali
Tuugbbaaa Prensannesiiii170620 bende pek bilgi sahibi degilim ama 6 ayı doldurunca veriliyor diye biliyorum
Morcivert061 Ahsen1Sena 4 aylık ve alışsın tatlar die cici bebemi veriyorsunuz. Bence yapmayın ilk işlenmiş şekerle ek gıda sürecine hazırlamak pek saglıklı değil ne yazıkkı 6 aydan sonra kendiniz yapın daha saglıklı