Surv18 Arkadaşlar kuzu kıyma bulmakta çok zorlanıyorum migrosta var ama çok yağlı bebeğe ağır gelir dedi.kasaba sorduk yağsız olmaz diyor.siz nası yapıyorsunuz?tamamen yağsız oluyor mu yoksa dana kıyma mı veriyorsunuz
Other Surv18 Kuzu eti gibi küçükbaş hayvan etleri dana eti gibi büyük baş hayvanlara göre daha az yabancı madde ve ilaca maruz kalmaktadır. Ve hazmıda kolay oldugundan kuzu eti kullanıyorum çocuklarıma.
Bnbalkan Surv18 benim bebe 9 aylık dana kıymayı pişirdim tuzsuz verdim çok sevdi. Ama kuzu şiş de verdim dün siz de kuzu etinden minik minik parçalar vereblrsnz
AlimbalAlim Surv18 körpe kuzu bulursanız sıkıntı olmaz. Birkaç kasaba sorun. Biz de zor bulduk ama bulunuyor.
Parsmls Kendin parça et alıp çektirmelisin dana etinin dezavantajı antibiyotik kalntısının risk oluşturması genelde kUzularda antibytk kullanımı daha azdır
NaimeYilmaz Surv18 Nerede yaşıyorsunuz? Etineniyisinden alıyorum ben her ilde şubesi var mı bilmiyorum ama online sipariş
Bnbalkan Surv18 tavada kavurdum biraz suda kattım kuru olmasın diye yarım çay bardağı kadar baharat tuz falan atmandan direk bi yemek kaşığı kadar elimle yedirdim sevdi