Emine1002 Kızlar bebeğimin yüzünde kafasında kırmızı üstünde sarı sarı tomurcuklar oluştu bi anda oldu 2 haftadır geçmiyor kayinvalidem adetli biri geldiği zman çocuğun yanına ondan olur bu zmaanla geçer diyor böyle bisey varmı çok taktım kafaya 🙄🤷♀️
Seherronya Emine1002 tıp şuan isyanda , din desen hayretle olur mu böyle birşey diye yakarıyor 😂 canım hurafe bunlar hurafe . Olur mu böyle saçmalık ? Neden olduğunu bilmiyorum ama mutlaka başka bir sebebi vardır
Nesli0504 Emine1002 Eğer deri soyulur gibi kabuklu ise konaktır o doktora danışabilirsin Konak şampuanları var bi süre sonra geçer
Mom078 Emine1002 Kayananızı tıp literatürüne konu olarak koymak gerek kaç aylık bebeğiniz ? Şimdi anne adet görürse çocuğun yanında durmasın o zaman 😁
AmineGlce Emine1002 bebeğin kaç aylık canım? Benim kızımda da olmuştu yanakları boyun kısmı falan isilik tarzındaydı. Sağlık ocağındaki doktor yeni doğan bebeklerde olur böyle,zamanla geçer demişti 40 çıkınca kayboldu hepsi.
Emine1002 Seherronya Ya inan hiç inanmıyorum böyle batıl şeylere ama ısrarla kabullendirmeye calisyo şüpheye düşüyorum bu defa 🤷♀️
Nesli0504 Emine1002 vücutta da gösterebilir kendini ben öyle biliyorum kızımın kafasında var internetten araştırıp gördüğümde öyle yazıyordu
Mom078 Emine1002 O büzmececikler 3.aya doğru tamamen geçiyo 😎 her bebekte olur sütün yağlı geliyor derler bizim burda
burcu1234 Emine1002 Aynı şeyi bizde de söylerler ama hiç inanmadım. Hadi anneden olmaz tamm eee devlet hastanelerinde herkes özel odada kalmıyo. Aynı anda 3 4 tane doğum yapan kadın tek odada olabiliyo o nasıl olacak. Hurafe bencede..
Emine1002 burcu1234 vala çözemedim 40 tane şey söylüyorlar kafa karisiyo 🤷♀️ batıl dediğimizde siz ne bilirsiniz diyolar bide 😂