5253 Kızlar duştan sonra asacak yerim yok banyoda nasıl yapsam ne yapsam siz kurutup kaldırıyor musunuz
Cansudeniz 5253 bende kapıya asarım evim banyom küçük kapıya asarım sabah katlar kaldırırm başka çözüm bulamadım
Kuzumveben 5253 bornozlar icin metalden askilik var kucuk fanyansa monte ettik deldik fantasi yani o sekilde kullaniyoruz ama islak oldugu zaman esim ozellikle mesela ilk banyoda havlupana arar kurur az yoksa islaktan kuflenir sonra askiya asariz
efelettin Kapının arkasında askı var oraya asıyoruz. Banyoda yoksa yatak odasında kapının arkasına asabilirsiniz. Islak olduğu için kuruması gerekiyor. Yoksa koku, küf yapabilir katlarsam. Onun kurutmayla uğraşmasıda zor iş ☺️
oglunasik1anne efelettin Kapının arkasında aski var demiii kız bende de var ya o aski ne kadar da aynıyız 😂😂😂🙈
Yesillimon 5253 Y.odanizin kapinin arkasina askılık alin oraya asın ama ıslak asmayin balkonda kurutun ben oyle yapiyorum
Dragon2018 5253 balkona asmadan nemden juflenir sonra dolaba bazen asamiyorum kapının arkasında aşkı yerleri var banyoda birsuru yer var seç beğen al😂