Burcu60 Merhaba hanimlar bebeklerinizin kunyesini saklayacak misiniz acaba bana kardesim yaptirdi ama 1 kere taktim sinra takamadim 2 yasina girecek zaten takmaz bozdirsam mi sonra pisman olur muyim
kadirefemmom Burcu60 bence bozdurmayın bende ablamın çocuklarına aldım oda benim oğluma aldı büyük konusmayım ama bozdurmam 🌸
Elfida-10 Burcu60 evet benim hala bebeklik bileziğim durur Hatıra bizde kızıma yaptık oda durucak inş zaten bozdursan pekte bir para etmiyorlar
Hsyh Burcu60 neden takmıyorsunuz bir alışınca ellemiyorlar benim kardeşim 5 yaşında hala bileğinde ve çok güzel oluyor eğer takmak istemiyorsanız saklayım hatıra kalsın bence ilerde çocuğu olunca ona takar anlamlı olur diye düşünüyorum
Mom078 Burcu60 Bozdurup onun ismi yazılı bir kolye yaptırabilirsiniz kendinize yoksa böyle birşeyiniz☺️
MinikCilek Burcu60 alışırdı bisüre taksaydı aöa zaten küçük oluyomus🙏🏻 Ben bozdurmayı düşünmüyorum ona bi kese yaptırdım ilk şeylerini hep kaldırıcam künyeside tabiki
Mom078 Burcu60 Çok mana yüklemeye gerek yok :) daha bir sürü ilk i olacak bu çocuğun herseyi saklarsak ohoooo