MiracAlpinveUmutunAnnesi elfozyil google de dijital magnet cok guzel gayet iyi ve uygun fiyatlı 2 yıldır oglumun afişini magnetlerini telefon icin tutacak aldım mesela super ve kaliteli
MiracAlpinveUmutunAnnesi Alissa_ evet guvenli gayet guzel valla bana ne cizik ne eksik geldi dedigim gibi fotograf atabilirsiniz bende esimin kuzeni sayesinde siparis verdim gercekten cok guzel http://www.digitalmagnet.net//1-yas-dogum-gunu-magnetleri-kat127.html
MiracAlpinveUmutunAnnesi Melisss123 magnetlerim Telefon tutacagım rengi daha canlıydı kullanırken yıprandı Buda afiş 2 yaş icin yaptırmadım
Aybarss_Mom MiracAlpinveUmutunAnnesi canım digital magnet sayfası nasıl oğlumun doğum gününe yaptırmak istiyorum da bir de 16adet 7*10 cm fotoğraf baskı ne demek
MiracAlpinveUmutunAnnesi Alissa_ 6 6 olan benim yaptırdığım 1 yaş magnet olması gerek canim once ama bi sorun olmuyo 2 yaş olan da ahşap magnet onun olcusunu hatırlamıyorum 😊
MiracAlpinveUmutunAnnesi Aybarss_Mom Çok guzel bir sayfa ben halen cok memnunum oğlumun 1 yasındayken yaptırdığım magnetlerinde renk atma olmadı 🤗 Daha kalın duruyo canım ve daha büyük ben birde tahta gibi olan yaptırdım fotograf yukarıdaki fotografları inceleyebilirsin 🤗
Aybarss_Mom MiracAlpinveUmutunAnnesi dün sipariş verdim ahşap magnetlerden bakalım nasıl gelecek kaç güne kargoya veriyorlar canım