minikailemmm Emirmurev buna aslında bebeğin karar verir canım bir sürü mama denedik aptamil kabız yaptı hipp gaz yaptı sma doyurmadı bebelac gol kullandık ama bebelac ya aynı etki bizde suan normal bebelac kullanıyoruz kilo alımı iyi gaz kabız sorunu yok 👍
Zeynepinannesiii minikailemmm bizdede bebelac kabız yapıyor sma yapmıyor mama işi gerçekten bebeklere kalıyor 🤦♀️
Albayrakokur Ebrareylulll bebelac gold ne i gazlı bebekler için yoksa vitamini bişeyimi farklı diğer bebelac mamadan bnde dşünüyorumda nasıl die merak ettim
Sevdanurr Alya_sultan 11gunluk bebeğim var Aptamil kullanıyorum 60ml veriyormm sizce kötü mü yapiyorm
AnneBebek1 Ggure Aptamil normal olandan mi kullanıyorsunuz oğlum 10 aylık reflüsü çıktığı için doktor aptamil ar verdi kilo konusunda iyi mi acaba aptamil? Normalde anne sütü alıyor oğlum ama kustuğu için kusma engelleyici mama verdi
AnneBebek1 Sevdanurr Benimde oğlum öyle gaz ve kabız yapıyor bu yüzden denemelik Bebelac ar artık ama oda kusma yaptı baya yine aptamile donucegim içine zeytinyağı katip vericem
Ebrareylulll Albayrakokur nutricare benimki çok güzel ben çok memnunum kabızlık ve gaz sorunu vardı geçti çok şükür