Merhaba arkadaşlar yani artık bu durumu yaşamaktan yorulmuş bitap düşmüş bir haldeyim buraya da yazıyorum çünkü artık evdekilere de bu durumu yaşattığın için çok üzgünüm. Yani bebeğim 13 buçuk aylık ve ilk 7 ayda 3 ayında başlayan sol göğsümdeki tıkanıklık durumu aynı göğsünde birkaç kez daha tekrarladı ve 7 ayından 1 yaşına kadar Allah’a şükür hiç yaşamamış da Ama tabi kalırım korkusuyla gece bebeğimi emziriyordum Rüya öğünü yapıyordum yani daha sonra bebeğim 1 yaşına geldiğinde hiç tıkanmayan Sağ göğsün ansızın tıkanmaya başladı ve şaka gibi ardı arkası kesilmiyor yani diğer göğsün 5-6 aylık bir sürede 8 kere tıkandıysa İlkinde fark etmediğim için basit olmuştum Ateşim yükselmiş hastaneye gitmiştim En azından sonrakilerde önlem alabildim fakat bu sağ göğsüm hemen hemen haftada Belki bir iki Hatta üç Çok komik bir şekilde sürekli tıkanmaya başladı hastaneye gitmek istemiyorum Çünkü komik var mememle alakalı bir durum olsaydı 1 yıldır bu durumu yaşayacağımı düşünüyorum gece emzirmesini 1 yaşından sonra bıraktım bebeğim uyanmıyor Çünkü ben tikanirim korkusuyla emziriyordum. Bıraktıktan sonra 4-5 gün gözlerim aşırı sızladı Hatta tıkanan Sol göğsüm için aşırı korktum fakat Allah’a şükür hiç tıkanmada o Yani bu sağ göğsüme Ne oldu Nasıl oldu bilmiyorum tıkanıyor sürekli artık yoruldum elimde lahana larla gezmek sıcak kompresler yapmak Buzlar tutmak Aman üstüne yatmayayım tıkanır. Gerçekten bezmiş durumdayım sütü kesmem gerektiği düşünürse de vicdanım el vermiyor çünkü bana bebeğime vermem için verilen sütü kendi irademle kesmiş olacağım hele hele Korona varken yapmayı hiç istemiyorum Ne yapacağımı bilmiyorum Mesela şu an dün sabah emerken bir problem oldu sanki Mememin içinden bir damar böyle Sert dokununca yolunu bulabiliyorum her şeyi yaptım çünkü artık bu konuda uzman oldum neredeyse Ama açılmadı lesitin takviyesi bile kullanıyorum ama yine yine ne neden yaşadığımı bilmiyorum bu süreç beni çok yıprattı emzirme dönemi benim Korkulu Rüyam oldu Öyle işte kızlar benim gibi bu durumu yaşayan var mı aranızda neler yaptınız ben sıcak kompres soğuk kompres beyaz lahanalar besin takviyesi lokum koymalar canının çektiği bir şey varsa yemeler duş Hepsini yaptım ama olmuyor hala Direniyorum nereye kadar gidecek bilmiyorum