Vsle Kızlar merhaba kafama takılan birşey var acaba sadece benim mi böyle diye düşünüyorum. Bebeğim 8 ay 19 günlük ve ben hala regl olmadım bu şekilde olan var mı emzirirken olmayabilirsn dediler. doğumdan sonra 40 gün kanamam olmuştu. Siz kaç ay sonra normale dönmüştümüz fikirlerinize ve bilginize ihtiyacım var. Hamile kalmak istemiyorum henüz oğlum emiyor hala 😔 regl olmadığım için farkedemem kalsamda. Ne zaman normale döner acaba 😩😩😩
Ysfymn Vsle ben 4ay oldu her ay düzenli oluyoruum benim teyzemde 8 aydır olmuyordu yeni oldu doğumdan Beri içini rahatlatmak için doktora basvur istersen
paputmoms Vsle ben doğumdan 2 buçuk ay sonra oldum maalesef 🤦♀️ ilk adetim bitti şimdi ikinciyi bekliyorum inşAllah olurum 2 3 gün gecikti acayip stresliyim olsak dert olmasak dert vallahi 😬
kar_kristali Vsle. 2.5 aylığı bende daha olmadım olabiliyor canım kendini biliyorsan sorun yok yoksa eğer emin değilsen sağlık ocağında bir test yaptır istersen
Kayra12 Seninki baya uzun sürmüş ben 45.günde sonra oldum ama emzirdiğimden kaynaklı galiba günlerim hep gecikir bu ayda gecikti bakalım bekliyorum,ama her ay bir stres oluyor insan olmayınca 🤦🏻♀️ Doktoruna danıştın mı sen neden bu kadar uzun süre
123poyraz Bende 40 çıktıktan sonra 2 ay sonra oldum doktoruna bir başvur istersen ama 1 yıl.normal kabul ediliyor
Deletedmom418 Vsle canım korun riske atma. Bende 3.5 ay sonra oldum. 1 yıla kadr normal diyolar olmasan bile. Ama mutlaka korun. Sonra hamilemiyimmm diye post açma 🤣