YasemiNYagmur1 Oznurcnar bebeğim iki aylık hem emiyor hem mama içiyor her gün olmasa da 3 4 çay kaşığı veriyorum mamalardan sonra sadece
Deletedmom420 Oznurcnar Alakası yok su vermessen belki büzüşür bu sıcaklarda ver versen ne zararı olcakki suyun benim bebegim 4 aylık dogdugundan beri veriyorum masallah ve suyu çok seviyor anne sütüyle beslendigi halde hergün 4 kaşk falan verebilirsn
Masaltosunannesi Mama hazırlanırken zaten içinde su var o mamayı su ile yağıyorsunuz ekstra su vermeye gerek yok instagram tiktok Tülin bulur ebeyi takip edin su içip ölen bebek çok var genede siz bilirsiniz
Sevimli Masaltosunannesi mama içen bebeklere su verilir . Doktorlarda söylüyor . Anne sütü alan bebeklere verilmez.
Deletedmom5284 mamadan sonra tabiki su verilir bebek suyu alıyoruz hipp yada fuska onu veriyoruz çay kaşığının ucuyla, çocuğun dili damağı bembeyaz mama kalıyor yazık yanıyodur söyleyemiyordur doktorumuz mamalardan sonra emzirmiyorsan su vermemizi söyledi
Elffnrr Canım mama veriyordan eğer şu vermem gerekiyor. Hem boberekleri susuz kalabilir hemde kabızlık meydana gelebilir ve daha birçok neden olabilir. Ayrıca istediğin suyu verebilirsin ama tek şart kaynamış su olması. Suyun kaynadıktan sonra 10 dk daha kaybat yeterlidir
Elffnrr Elffnrr 1ayliksa ya gün aşırı ver yada herguun 1cay kaşığı kadar yeterlidir. Bizde 3ayliktik doktorumuz emdiği için şu ihtiyacını zaten karşılıyor demişti ama anne sütü aldığı halde böbrekleri susuz kalmıştı çişini kırmızı yapıyordu suyla geçti.
Elffnrr Sevimli canım Benim evet haklısın da doktor banada ilkten verme dedi anne sütüyle besleniyorum bizde ama bebekten bebeğe değişiyor tabi bu durum. idrarımiz kırmızı olunca dokotr susuz kalmış dedi ve baskaidk suya şuan 5ayligiz. Doktora danışin tabikide. Benim yaşadıklarım bu skeil. Arkadaşımızda bebeki susuzluktan kabız olmuştu su vrince düzeldi mesela