ebruaren Kızlar nasıl alıştırdınız?En acilinden alıştırmam gerek yoksa nefes alıcak zamanım kalmıyor?😥
HaticeYlmazAydn ebruaren mama ya da sütünüzü damlatın verin sürekli o çıkarcak siz vercrksiniz. Bu kez de düşünce ağlıyorlar😂
Hasret ebruaren alışmayınca ben vazgeçtim de yakınlarım tatlıya batırıp ver diyo onuda ben yapmam ya çok uğraştım iki kez kusturdum çocuğu 😅🤦♀️ Emdiğini de çıkardı emzik midesini bulandırınca
ikikizceanasi ebruaren canım valla benimkide öyle aventin emzigini verdim bikaç denemede aldı başka emzikte almadı çünkü
Balannesi ebruaren Alışmayan bebek alışmıyorrr şimdikiler süt gelmedi mi hoppa emzik aşağı😂 bebeğim beni emzik yerine kullanmayı tercih etmişti. Canım uykuya geçiş anında elinle zorla tutarak tutmasını sağla yani ben başarılı olamadım ama genelde böyle alıştırıyolar
Arsenakres HaticeYlmazAydn Buda uğraş veriyorum emziği iki bulaşık yıkıycam ağlıyor emziği düşürmüş koş ver bidaha bulaşığın başına bidaha emzik düşür ağla derken akşam oluyor😂
BurcuMehmetTaslak Ben hiç vermek istemedim ama annem verdi hatta annem ile kavga ettim neden verdin diee malum ben ilkokul 3.sınıfa kadar emmiştim 😊ondan korktum ama halen emziği ağzında görünce sinir oluyorum
HaticeYlmazAydn [bilinmeyen] Buna da bi çözüm bulsunlar yaaa😅🤪Eşim bandana gibi bişey yapalım yüzünden kafasının arkasına diyor. yapıştıralım diyorum bende🤯🤪