Peldabalik Arkadaşlar 3 günlük bebeğim var sezeryan oldum göğüslerim sütle doldu düğüm düğüm oldu koltuk altima kadar boynum her yerim ağrıyor ateş yapiyor. Bebeğim çok küçük yeterince ememiyor ben ne yapicam çok kötü durumdayım yaaa
Regestation Peldabalik ılık duş al ve sütünü sağ o sütü bebeğine içirmende sakınca yok biberonla verebilirsin. Ama ateşin varda mutlaka bir hekime görün antibiyotik başlarlar yüksek ihtimalle 7 kere mastit olmuş biri olarak söylüyorum 😔
Bktbll Peldabalik bende oldu canim sadece sag gogusum ates ve üsümede olmustu antibiyotik kullandim ve selektirikli sagma makinesiyle gosuslerimi hep bosalttim yoksa gecmiyor dun sag gogusum tekrar oldu ayni sekilde gece hep sag dim bugun rahatladim
havos Peldabalik kovaya sıcak su doldurup göğsüme suyun içinde masaj yapmıştım çok fazla faydasını gördüm kesinlikle tavsiye ediyorum bunu su soyuna kadar defalarca yap sonrada banyodan çıkıp göğsünü sağ sürekli aynı zamanda ters kucak pozisyonunda bebeğimi emzir
Adelim Ilık dus al ve sag lahana yapragı cok ıyı gelıyor bırde havluya buz koy ara ara gogsune dokundur
Regestation Sıcak su torbası koyayım rahatlatır diye düşünme buz kou sıcak su damarlerı gevşetip daha çok süt birikmesine sebep oluyor
Mrvoykulina Dogumun 3.gunu benimde olmustu o zaman gelmisti ilk ve agladim resmen ben agridan acidan sagma makinemds yoktu hemen almistik baska turlu gecmez
_ADA_ Peldabalik bebeğinizin emmesi pek kuvvetli değildir. İlk önce hastaneye gidip göğsünüzü oradaki makinayla sağdırın. Süt kanallarınız tıkanmıştır. Evdeki makinalar o kadar kuvvetli çekmiyor. Ondan sonra evde dikkat edersiniz. Ateş de yapmaya başladıysa mastit olmuşsunuzdur. Eğer devam ederse antibiyotik de çare olmaz benim gibi ameliyat olmak zorunda kalırsınız. Çok geçmiş olsun🌸
esrerkn Peldabalik benimde 6 günlük bebeğim var.sezaryen oldum bende. Dün doktora gittiğimde dediki dayanabileceğin kadar sıcak suyla ıslattığın havluyu göğüsüne sar sonra hemen emzir. Diğer göğüsünü sağım yap. Bana böyle dedi sağım için elektrikli manuel vs hiç önemli değil ama ben mocchi almıştım o kadar güzel bişey ki o mochi .almadıysanız mutlaka alın.