Birannebirfurki Kızlar yarın istanbula ailemin yanına gidicem bu hafta oğlumun aşısı var sağlık ocağı annemin adına aşımızı yapar mı
Deletedmom63 Birannebirfurki görümcem İstanbuldan İzmire gelmişlerdi geçen ay 1 buçuk yaşında olması lazım çocukları ikiz İzmirde ki sağlık ocağı yapmişti aşılarını ikisininde fakat her sağlık ocağı yapuyor mu onu bilmiyorum
Baloglum123 Birannebirfurki Ben ankaradayım gaziantepte yaptirmistim misafir oldugunuz icin yapıyorlar
Zs6291 Birannebirfurki Evet yapıyorlar ben de pandemi döneminde ailemin yanındaydım misafir hasta olarak sisteme girip yapabiliyorlar
Cokmucokbilmisimne Birannebirfurki ben iki aylık aşılarını Bursa’da yaptırmıştım ama aşı gününden önce sağlık ocağına o sağlık ocağına kayıtlı olan ablamla gittik doktora muayene oldum sonra aşı durumunu söyledim hemşiresine yönlendirdi bilgileri verdim hemşireye aşı isteyeceğini ve haftaya gelmemi söylemişti kızımı tartı baş çevresini falan hep ölçmüştü vaktinden önce gidin derim benim kendi fikrim belki hemşire aşı ister
Birannebirfurki Deletedmom63 Baloglum123 89Kbr Zs6291 Aşı yapma günleri her sağlık ocağında aynı mı acaba ankaradayız 2 hafta önce evimizi taşıdık bebeğim 3 aylık olmadan sağlık ocağı değişikliği yapmıyolarmış kayıtlı olduğu yer cuma gününe gün verdi kendimizi nakil aldığımız yerde çarşamba getir senin adına yaparız demişti
89Kbr Ellerinde fazla aşı varsa yapıyorlar. bizde İstanbul’da olmamız gereken aşımızı Balıkesir’de yaptırdık;fazladan aşımız varsa yaparız normalde bebek sayısı kadar aşımız oluyor dediler 🤷♀️
Baloglum123 Birannebirfurki Antepte farketmez hangi gün gidersen ama bende ankara sereflikochisardayım burda nüfus az oldugu için mesela 4 aylık asısını 20 ml asıyı 20 tane bebek toplayıp aynı gün vuruyorlar
Zumrana Birannebirfurki benim bir arkadaşım hemşire bende şehir dışında yaptırmak için sordum bana yapmak zorundalar yapmazlar hatta şikayet bile edebilirsin demişti
Nurcanvolkan48 Birannebirfurki yaparlar çünkü çocuğun o aşıyı o zamanda olması gerek ve sen ikamet ettiğin şehirde değilsin yapıyorlar yani bende iki kez farklı yerlerde yaptırdım tv ile sisteme giriyorlar zaten sorun olmuyor
Birannebirfurki CemreKerem35 2. ay aşısı hangisi oluyo bize hepatit b ve verem aşısı dediler prematüre olduğumuz için aynı mı merak ettim ve ateş falan yaptı mı
Merve Birannebirfurki yaparlar canım. Ben 6. Ay 9. Ay ve 12. Ay aşılarımızı yaşadığım şehirde değil memleketimde yaptırdım 😍
CemreKerem35 Birannebirfurki detayları hatırlamıyorum canım oğlum 3 yaşına girecek unuttum onları ama bizde halsizlik ve ateş yapan tek asiydi başka hiçbir asimizda ateş yaşamadık