MarlaSinger MasalMomy yapar. Her bebekte Farklı olur. Zaten dikkat ederseniz laktozsuz sütler satılır marketlerde, hazmı kolay olsun diye.
Melisasbasi Nursma yesil ve gürültülü kaka aşırı gaz bizde varrr su gibi olmasada baya cıvık bisekilde ben gazli saniyodum herşeyi kullandim gaz bitmedi ve aşırı ıkınıyo 24 saat ikiniyo uyumuyo alerjimidir gerçekten yaa çözümü varmi
Melisasbasi MasalMomy bizde de durum buu bizde kabiz gibi hareket ederdi aslinda yapabilecegi türde kaka ama yapamazdi ikinmaktan her turlu mama gaz ilsci denedim ise yaramadı yarın test yaptirmaya gidiyoruz cocuk 1 saat uyuumuyor sizde baktirin
Nursma MasalMomy doktora danıştınız mı? Kakasını yapamadığı için huzursuz oluyordur belki 🤷 yada hiç takip ettiniz mi? Bazı besinleri tükettikten sonra mı rahatsızlık duyuyor?
Nursma Melisasbasi şuan alerji diyeti yapıyoruz biz düzelme oldu ama diyete başlamadan önce bir doktora danışmanız da fayda var.
MasalMomy MarlaSinger sütü laktozsuz içiyorum ama yoğurt ve kefir çok seviyorum ve tüketiyorum onlarda yapabilir değil mi ?
Cherry5 MasalMomy bizim kakada ilk kan kefir içtikten sonra gelmişti eğer alerjisi varsa kefir çok dokunuyor
MasalMomy Nursma 1 aydır 4 kez doktora gittik bebeğimde hiç bir huzursuzluk yok sadece alttan gaz çıkarınca kötü kokuyor. Yediğim şeylere de hep dikkat ettim ama bir ilerleme yok 1 ayda hiç kendi kendine kaka yapmıyor
Nursma MasalMomy bizde kabız yoktu. Yalnız bebek sürekli uyarılarak yapmaya alıştı ise o yüzden de yapmıyor olabilir.