Karanimom YeldaKuzey Benim oğlum da 52 günlük🤗4-5 gündür gece 12 gibi 90 cc içiyor, 6.30 da uyanıyor emziriyorum, 8 de uyanıyor 90 cc içiyor, 11 e kadar uyuyor maşallah.. 24 saatte toplam 600 cc içiyor, 3-4 kez de emiyor.
YeldaKuzey Karanimom ayy masallah ne güzel bebeklerimiz aynı günde. Ben gece 12de 90 cc içiriyorum gece 3bucukta o uyanmasada ben uyandırıp yine 90 içiriyorum acaba yanlısmı yapıyorum ya uyanmasınımı beklesem ki
Karanimom YeldaKuzey İlk 1 ay 2-3 saatte bir alarm kurup emzirdim, kontrolde kilo alımı ve boy uzaması normal çıkınca dr gece uykusunu bölmeyin artık ne zaman acıkırsa o zaman besleyin dedi. Sonra sütüm yetmemeye başladı mama meme gittik. 2. ay kontrolüne az kaldı aradaki fark ortaya çıkar diye bekliyorum, o yüzden uyandırmak mı uyandırmamak mı hangisi en doğrusu ben de karar veremedim.
YeldaKuzey Karanimom bende haftaya götürcem bakalım ne dicek doktor ben hala korkuyorum uyanır kendi acıkınca diyorlar ama yinede uyandırmada ya emziriyorum yada mama veriyorum napıyım içim rahat etmiyo
minikailemmm YeldaKuzey normal canım böyle devam et 👍😊bizde 6 bucuk aylıgız gece 12 de 3 de 6 de mama yiyoruz eger uyanmazsa bide 9 da yiyoruz uyanınca kahvaltı yaptırıyorum