Sophie8 MuhammedAmine çok teşekkür ederim. Alerji geçmişimiz olduğu için hala herşeyi deneyerek veriyorum. Güzel alternatifler oldu bunlar
Sophie8 dunyam2020 teşekkür ederim aklımda olsun, görünce alıp deneyeyim. Valla haklısınız sağlıksız bir şey yiyeceğine varsın 2kuruş fazla olsun
Fatosloya Sophie8 1 yk. İrmiği bir çay bardağı suda pişiriyorum süt varsa sütlede yapabilirsiniz. İrmik soğuduktan sonra içine elma, armut,muz hangi meyve varsa ekliyorum. Gün içerisinde ceviz yemediyse cevizde ekliyorum.
Sophie8 Fatosloya süper hemde pirinç unsuz, çok teşekkür ederim henüz süt vermeye başlamadım ama suyla deneyeceğim
nazli_19 Sophie8 aynen bende memeyi bırakınca nasıl uyuyacak diye düşünüyorum bağımsız uyuduğu çok nadir sallamaya da alıştırmak istemiyorum 😏
elmalikurabiye Sophie8 meyvekerden pestil yaptim bayildi. Firinda kurutmustum. E bebekte barlar var onlari seviyor. Yufkali gozleme tarzi biseyler seviyor. Meyve yediriyorum. Uzum karpuz seftali favorisi. Biskuvi falan cok sevmiyor. Bi de kefiri cok seviyor
elmalikurabiye Sophie8 nefis yemek tariflerinden aldim ama tadi yakisacak meyvelerden dograyin tencereye yarim cay bardagi suyla koyun yumusayana kadar kalsinlar. Sonra blemdir dan cekip kaynatin bi 10dakika. Yagli kagit serilmis tepsiye dokup firinda 100 derecede 2 saatte falan kuruyor. Sonra kesip sekil berin ben muska gibi sardim. Hepsi bu
Erencinarinannesi Sophie8 Sabah emziriyorum sonra kahvaltı saat 11 gibi meyve maması yapıyorum yulaf 1 tane incir 1 tane hurma bi kaç tane siyah kuru üzüm yarım elma kaynatıyorum eziyorum içine biraz pekmez bal propolis isterseniz Yarım muz da karıştırabilirsiniz onu yedirip uyutuyorum kalkınca kıymalı sebze yemeği sonra yoğurt vermeye çalışıyorum sonra da devam sütü Ve Hipp 5 tahıllı ile kaşık maması yapıyorum ve emzirip yatırıyorum Gün içerisinde ne kadar isterse o kadar emziriyorum gece de bi kez uyanıyor ezan vaktinde emziriyorum tekrar sonra uyuyoruz meyve mamasını nar taze üzüm blender dan geçirip süzüyorum elma rendeleyip içine Hipp 5 tahıllı karıştırıp sonra bal pekmez karıştırıp taze meyvelerle de yapabilirsiniz
Ayazhan-1302 MuhammedAmine merhaba kuruyemiş dediginiz mesela bütün şekilde eline ceviz vs mi veriyorsunuz