Alyamom1 Güzel anneler bebişim daha 15 günlük ve boyun kısmında aşırı isilik oldu 😞çok canım sıkılıyor Pudra sudocream dus derken zeytinyağı sürdüm son çare Bu sekılde olan oldu mu nasıl geçti kaç gün sürdü ?
ma9419 Alyamom1 ben isilikte hiç bişey sürmem canım her gün ılık duş ve temiz kıyafet. Terli beklememeli bebeğin üstünde
Tugce6767 Alyamom1 canım pudra bebeklere çok zararlı ,bi doktoru dinliyprum aşırı terlemekten ,nemli kalmasından olur diyordu.bizim boynumuz kat kat oldugu için kızarıklık yapıyor ben güzelce temizliyorum kuruluyorum sonra hametan sürüyorum
sebnemrah Alyamom1 çok.kalin giydirme canım karbonatlı su ile sil banyodan bı yarimsaat önce sonra duş aldır iyice kuruladigindan emin ol emzirirken bez koy sütün akmasın günde iki kere yikayabilirsiniz ama genelde yeni doğanlarda isilik olur pudra kullanma canım sudocrem yeterli olur pudra ciğere gider Allah korusun
Alyamom1 Annemlerde olduğum için yatagında yatıramıyorum babynestte yatıyor o da elyaf olduğu için ne kadar çarşaf sersem de terletiyor bebişimi sık sık da yıkıuorum ama bilemedim valla 🤷♀️