Cfmrtt dört günlük bir anneyim ve sütüm az yetmiyor oğluma.Süt yapan yicekler içecekler neler kızlar denenmiş ve onaylanmış yicek içeceklere açığım, teşekkürler şimdiden.
Nimm Cfmrtt yulaf ezmesini haşla hafif ıslat yani yarı sıcak suyla kısırlık bulguru ıslatır gibi yarı sulu oluo kuru üzüm dök içine karıştır yanınada 2 incir al… ye onu üzerine bol su iç bak 2 saat sonra göğüslerinin haline… artı her emzirdikten sonra boşaltmazsan ğöğüslerini yeni üretim olmaz ilk aylar her emzirdikten snra boşaltman şart 20. Gündede bnde öle oldu boşalttıkça coştu…
Goktug1308 Cfmrtt bol bol su iç ayrıca her emzirmeden sonra da en azından bir bardak su iç.ben sadece bol su ve tahin yiyorum gayet güzel sütüm var birde sıcak duş al göğüslerine sıcak su tut
LinaMom0501 Cfmrtt dere otu ye bol bol kuru dutu kaynat suyunu iç dut bana aşırı fayda etmıstı ilk seferinde bile bol su ve yeşillik ye bide tahin helvası canım ınsallah bol sütun olur.🥰
Ek-istanbul Cfmrtt solgarın brewer yeast vitamini humana nın still tea çayı salata hurma kuruyemiş süt tahin ve bol bol bol su
Cfmrtt Kızlar anladığım kadarıyla tahin yeşillik kimyon rezene bulgur su bunları birakmamak gerek.hepinize teşekkürler ☺️😘