Humus Derindondurucumun kapagi acik kalmis. Hastaydim hic farketmedm. Sagdigim anne sutlerim cozulmusler. Hepsi ziyanmi oldu. Napcam ben 😭 aglamak istiyorum
Sedaaay Çözüldüğün de kullanılması gerekio yeniden dondurulmuo 😞 sende onları bebeğine ver bu arada emzirme göğsünü sağ o sütler bitene kadar 😊
Humus Sedaaay kimisi tam cozulmus kimisi hafif buzlu cozulmus 3 gun yine buzdolabinda dururmu cozuldukten snra ne kadar duruyor 😭 cok uzuldum yaa off 😭😭😭😭😭😭😭
YagmurunAnnesi Humus Önceden dondurulmuş süt çözüldükten sonra buzdolabında 24 saate kadar korunabilir.😔
Humus YagmurunAnnesi dolapta ne zamn cozuldu bilmiyorumki 😭😭😭 kimisi 30 cc kisi 60 cc birlestirsem bebege oyle wersem bisey olurmu.
Humus Deletedmom266 yaa icim ciz etti 😭😭😭 icinde buzlu olanlari weriyim gerisini dokiyim bari bilemedm off 😭
Humus Deletedmom266 bitmezki 🤷🏻♀️ Biraz werdim sanki bebegim kiwraniyor. Mememide simdi almiyor. Acaba biseymi yapti 😳😭
Deletedmom266 Humus verme riske etme ozaman.dok .yapacak bisey yok.yaziyorum ama inan benimde icim ciz ediyor.kendinide uzme.gerginligin bebegine yansiyor olabilir
YagmurunAnnesi Humus biraz acıksın alır illaki. Olmadı elindeki sütleri kaşıkla falan ver alışması biberona. Ben biberonla verdim ama emiyor da çok şükür alışmadı yani
YagmurunAnnesi Anne sütünün bozulup bozulmadığını anlamak için küçük bir miktarını kaynatıp, kesilip kesilmediğini kontrol etmenizi tavsiye ediyoruz. İnternette yazıyor canım. Sıkıntı olmaz inşallah. Zaten ben buzluktan çıkaracağım zaman 1 gün önceden çıkarıyorum. Ee 1 gün de bekleme süresi var.