Tugbaa58 Kızım mama içmediği için bundan aldım kızlar gece yatarken vermek için nasıl iyi mi sizce 5 aylık olucaz ve ne kadar vermem gerekiyor
Mstfa12 Canm bnce uyumadan bi saat önce wer. Ben geçen bşka marka werdm hmen uyuttum arkasndan karın agrısındandı heralde sabaha kdar uyumadı agladı
Tugbaa58 Mstfa12 anladım canım ilk olarak biberonla mı vermem gerekiyor acaba sıvı olarak sizin bebeğiniz kaç aylık
Mstfa12 Bebegm 5 buck aylık. Ewt bnm bebegm biberon tutmadıgı için kaşıkla daha sıvı verdim. Şimdi yeni yeni katılaştrmaya başladm. Öyle birden verince mide neye ugradıgını şaşırıp agrı yapıo. Ama her bebek farklıdr gözlem yapmalısn bnce
Tugbaa58 Mstfa12 Msd bebeğim biberon almıyor kaşıkla veririm diye pirinç unu aldım pek bi bilgim de yok başka kaşıkla verebileceğim mama var mı Birde ilk zamanlar nasıl ayarlama gerekiyor ölçeğini
Msd Neden pirinç unu tercih ediyorsunuz ? Daha sağlıklı mamalar var sizi eleştirmek değil niyetim merak ettim
Mstfa12 Tugbaa58 aptamilin ki war sütlü ballı irmkli 6. Aydan itibaren iyi bnm oglum seviyo gece maması