Stellaa Deli gibi uykusu olduğu halde neden beşiğe yatırınca çılgınlar gibi ağlıyo bu bebeler ? Bi benimki mi böyle? 6 aylık. Her akşam aynı 😬 9da çok yorgunsa uyumamışsa 8de uyuyo ama uyumadan önce ağlayıp duruyo neden olabilir ya ?
iki_prens_annesi_ Stellaa suan birebir yasiyorum uykusu var gozunu cikarcak kasimaktan salliyorum uyumuyo
BartuveArtun Stellaa 6 aylıklar hep mi öyle aynı sorun bende de var yatağa yatırınca basıyor çığlığı gün boyu hiç uyutamadım
Mom9 Stellaa uyku saatlerini kaçırıyosunuz bence. Çok uykusu olduğunda huzursuz olur fazla yorgunluk hisseder
Stellaa iki_prens_annesi_ BartuveArtun aynı ya var uykusu yani esniyo gözünü kaşıyo saatlerdir uyumadı ama yatırıyorum çığlık çığlığa ağlıyo 😕😕
Tubasubasi Bizde 7 aylık olucaz,Sıkıntı büyük uykuda,hele artık gündüzleri hiç uyumuyor gibi.Uykuya dalış deseniz.tam bi fiyasko,Yani zor bi ay.ama 2-3 ay sonra rahat ederiz gibi geliyor.
Stellaa Toprak0204 odaya alıp gece lambasını açıyorum uyku müziğimiz var onu açıyorum beşiğine yatırıp salliyorum hafif pış pış eşliğinde normalde uyuyoduk öyle ama şimdi çok ağlayıp direniyo işte ya kucağımda ya memede sakinleştirip uyutabiliyorum
Stellaa iki_prens_annesi_ ben de 8de başladım çığlık kıyamet uyudu 9da çığlık çığlığa uyandı emzirdim uyudu şimdi yine uyandı bağıra bağıra yine emziriyorum 😕 öyle bi ağlıyo ki emzirmeden susmuyo resmen ya beni emzik mi yaptı acaba anlamadım
Serrabebek Stellaa aynı durum bendede mevcut karnı tok altı temiz oda havadar kıyafetleri bol salaş diş jeli sürüldü sorun ne çözemiyorum dermanım kalmadı🤷🏻♀️
iki_prens_annesi_ Stellaa evet bi ara oglumda oyleydi 6 ayina girdi artik ac degilse kabul etmiyo acsa emiyo uyuyo diger turlu mecbur sallamaya devam
Stellaa Oznurrmehmet sinirli sinirli çığlık hem de acı acı 😬 duyan çocuğu dövüyorum sanır o derece bi ağlama
Oznurrmehmet Stellaa bende oyle dıyorum cıyak cıyak bagırıyor her gece uykusundan once napcaz bılmıyom 😔
burcuu26 Stellaa benim oglum iki aylik aglama değil ama uykuya dalmakta zorlanıyor sacini basini yoluyo yuzunu yoluyo kundak yaoamiyorum o zaman agliyo ici iyice gecene kadar surekli eki kafasinda niye oyle anlamadim gitti
Seda-15 burcuu26 benim oğlumda 51 günlük oda sizin bebeğiniz gibi yapıyor elleriyle yüzünü ovuyor eliyle emziğini düşürüyor veriyorum yine aynı yine. Kundak asla yaptırmıyor ellerini çıkartana kadar uğraşıyor. Bence bunu uykuları çok geldiği için yapıyorlar bir yerde okudum bebekler uykuları gelince daha doğrusu uyku saati kaçınca hiperaktif oluyorlarmış eller ayaklar durmuyormuş bizimkisi aynısı gerçekten.