defnesmoms durumom bilirim 18 saat uyumadığı oldu artık gözleri morarmıştı zaman hemen geçsin istiyorum gözümün önünde o kadar harap olması beni çok üzüyo :/
defnesmoms durumom 😂😂artık gerçekten deliye vuruyo insan 💃🏻ve yalnız olmadığını bilmek bi nebze güç veriyor insana
Deryaak durumom memede uyuduktan sonra, kucagıma alıp gazını çıkartıyorum, sonra beşiğine yüzüstü yatırıyorum doktor söyledi. Sırtüstü yatırdığım anda benimkisi de uyanıyor. Kundak yapınca uyanmıyor bazen..37 günlük kızım.
durumom Deryaak yüzüstü biraz gece uykusu için tehlikemi degilmi başını kaldırma yüzü kapansa kurtaramz kendini. Dikkat edin Allah korusun. Gündüz bende yatırıyorum arada öle . İnanın basını kaldırıp dönmeye çalışıyor aynıyız gün olarak f 2 gün var
Deryaak durumom doktor hiç bişey olmaz dedi, bende hayatta yatırmam diyodum ama o kadar huzurlu uyuduğunu görünce yatırmaya devam ettik.
Bsebse Bende ayni durumdayim kizim 5gunluk daha. Dun gece 12den 4e kadar hic uyumadi hep meme istio kucakta uyuyakalio yerine yatirir yatirmaz aglamaya baslayip uyaniyor :(