Deletedmom4018 10gunluk bebegim ne yiyor ne içiyor sürekli uyuyor saat 3 ten beri uyanmıyor zaten sütümü sağıp biberonla veriyorum icmiyor vok isteksiz gecen hafta 1 gün sarılık yüzünden küvezde yattı
alchn Deletedmom4018 kaldır emzirirken uyuyor sa ayağını kidikla uyancaktir doğum yaptım da benim sütüm gelemdi bebegim açtı mama almadi zorluyoduk emsin ki insin sütüm hemsire dedi sık sık emzir uyudunda gogsunde kidikla ayağından ac kaldı icunde cok uyuyodur şekeri düşüyor dur benim oğlum öyle oldu
alchn Deletedmom4018 cokk dikkat et allah korsun benim oğlum da bayilcakmis. o derece saniyoduk uyuyor
Gulbltt Altını aç ıslak mendille sil uyanır topuğunu gıdıkla vs bu günlerde uykuya düşkün oluyorlar ama sarılık varsa uyumasını engellemeye çalış saat başı 2saatte bir beslenmesi gerek
NilAlya Deletedmom4018 bizim de öyleydi doktor topuguna parmakla vurun kaldırın demişti zorlanan gerek ona şuan uyku tatlı geliyor
Zeyzey2019_ Deletedmom4018 soyun ve vücudunu hafif nemli bir bezle silin. Ayak topuğunu sıkın, bezini açın. Rahatsız edecek herşeyi yapın. Sarılık tedavisi olmuş bu önemli bir durum.
Jesielev Bende hersyi yapıyordum uyandiramiyordum, ayaklarını mualukta suya tuttuyordum en son çare o zaman uyanıyordu
Aslmra80 Deletedmom4018 burnunu sık çok az ayaklarıyla oyna vücudunu dürt yavaşca kaldırmaya çalış sarılık olur yoksa bizde öyleydik zorla kaldırırdım 2 saate bir emmezi lazım bebişin
Kaderremree Benimde kızım ilk dogdugunda aynı sizin bebeğiniz gibiydi neredeyse bıraksam tüm gün uyuyacaktı annem geldi agzına çay kaşıgının ucuyla tereyağı verdi çok korktum bişey olur diye ama şükür olmadı onu emdi yarım saat sonra emmeye başladı