aysenguler Kızlar 3 aylık bebegim var uzun süreli ıslaklık geçirmeyen gece sabaha kadar rahat kullanabilceğimiz bez önerilerinizi bekliyorum ve nereden alıyorsunuz 💛
Nur-ten aysenguler molfix pure and soft kullanıyorum canım bulmakta sıkıntı çektiğimde de prima premium care alıyorum ikiside çok iyi.
Umutaras aysenguler e bebek baby me aloe veralısı üstüne bez tanımıyorum her bezi denedim hepsi sızdırdı prima molfix sleppy evy baby daha aklıma gelmeyenleri var yani hepsinin içinde baby me en başarılısı gerçekten ama aloe veralısı diğer sarı kutulusuda güzel değil😂
Deletedmom388 aysenguler Prima premium care aylardır çok memnunum.Bir sürü denedim hepsi sızdırdı ama prima hiç sızdırmıyor
Alpaslan20 @aysenguler prima kısır yapıyot diye duymuştum canım ben doğduğundan beri evy baby kullanıyorum çok memnunum hem hesaplı hem kullanışlı oğlum 6 aylık hiç sızdırma yaşamadım.
Alpaslan20 @OzgeUyg canım kendim uydurmadım ister İnan ister inanma bi çok fenomene bile böyle mesajlar geldi paylaştılar hatta bilmiyordum hemen değiştireceğim falan diye kesin bişey diyemem ama böyle bi söylentiyi duyduğum halde de o bezi tercih etmem.