Deletedmom009 Selam arkadaşlar ekim 20 de doğum yaptım 3 ay gecti ve hala e devlette doğum raporu sorguladığımda kayıt bulunamamıştır diyor. Sizdede böyle olan varmıdır acaba?
ZeynepAdam Deletedmom009 işyeriniz onaylamadı mı raporu bir arayıp sorun isterseniz. Tek rapor mu verdiler peki? Tek ise 16 haftanın bitmesi sonrası görülebilir.
Deletedmom009 ZeynepAdam hayir isyeri degil çalışmıyorum dogum raporu calismakla alakali olan rapor mu anlamadimki normal dogum kayiti degilmi
BtlKyr1 Rapor bitiş tarihinde şirket onaylaması gerekiyor. Sonrasında SGK dosya sırasına göre onay verip parayı yatırıyor fakat 15 gün sonra çekebiliyorsunuz PTT’den
ZeynepAdam Deletedmom009 doğum belgesi mi diyorsunuz siz? Rapor çalışan annelere veriliyor doğum belgesi hastaneden çıkarken resmi işler için veriliyor. E devlet de görülür mü bilmiyorum
Deletedmom009 [bilinmeyen] cikti yahu. Rapor da verdiler ben e devlet sistemimdeki raporu doğum raporu sandığım icin sordum burda neden dogum yaptığımız sistemde görünmüyor diye...
Deletedmom009 ZeynepAdam heh belge iste sonuçta oda bir rapor yani herkes calisiyor sandi😁😁 hastaneden.cikarken verdiler zati